Se modeller

FIAT

Næsten nye

Vi er et af Midtjyllands største erhvervscentre og løser alle jeres behov med varevogne. Vi yder kompetent rådgivning og fleksible finansieringsmuligheder.

OLE WINTHER A/S

Hos Ole Winther Auto har vi værksteder i Horsens, Herning og Silkeborg. Her bliver du altid mødt af veluddannede og engagerede medarbejdere, som løbende opdateres med nyeste viden. 

Vi ved, at jeres biler er et vigtigt værktøj og afgørende for, at I kan udføre jeres daglige arbejdsgang. Derfor er I altid sikret hurtig og kompetent reparation hos os.

Brugte varebiler til salg

Årets Iveco sælger i danmark 2023

Det er Søren Olesen fra Ole Winther Erhverv der er blevet kåret til årets IVECO sælger, som man naturligvis er ret stolte af.

OLE WINTHER A/S

Ole Winther Auto er en familieejet virksomhed, som både rummer moderne showrooms samt professionelle værksteder i både Horsens, Herning og Silkeborg. 

Vi har stort fokus på salg af fabriksnye og nyere, brugte erhvervsbiler samt leasing af erhvervsbiler til ethvert behov. Besøg en afdeling nær dig og se vores flotte udvalg af erhvervsbiler. Vi glæder os til at handle bil med dig.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

SILKEBORG & HERNING ERHVERVSAFDELING

Vores afdeling i Silkeborg er regionens største center for Fiat erhvervsbiler, og vi har et godt omdømme – det forpligter.

Vores erhvervsbilsrådgivere gør altid deres ypperste for at vejlede dig ud fra dine specifikke ønsker og behov. En erhvervsbil skal kunne noget andet end en personbil, og du kan være helt sikker på, at vi ved alt om bilernes størrelse, vægt og lasteevne. Vi ved, at det er vigtigt at ramme rigtigt, så du som selvstændig ikke løber ind i uforudsete udgifter. Vi hjælper også gerne med at afklare, om det er leasing eller køb af bil, der giver bedst mening for dig og din virksomhed.

SILKEBORG, HORSENS & HERNING ERHVERVSAFDELING

Hos Ole Winther Auto tager vi gerne del i den grønne omstilling. Derfor tilbyder vi også et skarpt varebilsprogram fra Maxus, som er førende inden for el-varebiler. Alle el-varebilerne kører på 100% el, har banebrydende rækkevidde samt udstyr af høj kvalitet. 

I vores udvalg finder du blandt andet Maxus e-Deliver 3, som er verdens første el-varebil. Den er ikke blot en ombygget diesel- eller benzinbil, men er konstrueret som en elbil helt fra bunden af. Derfor har man sparet 200 kg. på konstruktionen, hvilket giver en nyttelast på op til 1.000 kg. e-Deliver 3 findes i to forskellige længder samt med to forskellige varerumsvolumener. 

Du finder også den rummelige e-Deliver 9 med hele 9 sædepladser. Bilen kan fåes med to forskellige størrelser varerum og har en maksimal lastekapacitet på op til 1200 kg.

HERNING ERHVERVSAFDELING

Hos Ole Winther Auto tilbyder vi et flot program af Iveco erhvervsbiler i vores afdeling i Herning. Iveco skaber sikre, rummelige og komfortable erhvervskøretøjer som kan skabe værdi for din forretning og succes. Iveco har et fleksibelt modelprogram, som gør det muligt at finde det helt rette erhvervskøretøj for dig og din virksomhed.

I vores sortiment finder du blandt andet Iveco Daily Chassis. Dette er én af verdens mest fleksible erhvervsbiler, som gør det muligt at opbygge en erhvervsbil ud fra din virksomheds specifikke krav med en nyttelast på helt op til 4.900 kg.

Fortæl os om dine ønsker – så hjælper vi dig med at finde og tilpasse en Iveco, der opfylder netop dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte Carsten Lauridsen på tlf. 27 87 25 11 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur

Beregn byttepris