Fiat Professionel modeloversigt

Fiat Professional-forhandler til erhverv i Herning og Silkeborg

Søger du det perfekte erhvervskøretøj? Hos Ole Winther Auto finder du et flot udvalg af helt nye Fiat Professional-modeller hos vores afdelinger i Herning og Silkeborg. Vores afdeling i Silkeborg er regionens største center for Fiat erhvervsbiler og vi har et godt omdømme – det forpligter.

Fiat Professional er ejet af Italienske Fiat Group og har over 100 års erfaring og knowhow, hvad angår udvikling og producering af lette erhvervskøretøjer indenfor service- og industribranchen. De har et bredt modelprogram med erhvervskøretøjer til langt de fleste ønsker og behov. Ved at vælge din næste bil fra Fiat Professional er du sikret et kvalitetskøretøj med høj komfort og køresikkerhed.

Ønsker du at høre mere om vores modeller fra Fiat Professional eller rådgivning omkring dit næste erhvervskøretøj? Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger til en snak med vores erfarne rådgivere. Du finder kontaktoplysninger på vores afdeling i Herning her og kontaktoplysningerne på vores afdeling i Silkeborg her.

Se også vores store udvalg af brugte biler

Du finder et stort udvalg af Audi, BMW, Fiat, Suzuki og mange flere

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur