Byd modeloversigt

BYD-forhandler til erhverv i Horsens, Herning og Silkeborg

Er du på udkig efter det perfekte erhvervskøretøj? Hos Ole Winther Auto finder du den smarte el-varebil fra BYD til erhverv hos vores afdelinger i Horsens, Herning og Silkeborg.

BYD er på verdensplan et af de bedst sælgende elbil-brands. De ønsker at bidrage til en rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvilket vi bakker op om hos Ole Winther Auto. BYD producerer elbiler til både privat og erhverv i topklasse. Vælger du en el-varebil fra BYD får du en praktisk varebil med et lavt energiforbrug og en høj ydelse. Deres rummelige el-varebil har ekstra lang rækkevidde, moderne kvalitetsudstyr og er indrettet med smarte opbevaringsløsninger, som gør den helt perfekt til håndværkerbranchen samt kurérkørsel. 

Ønsker du at høre mere om vores modeller fra BYD eller ønsker du rådgivning omkring dit næste erhvervskøretøj? Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger til en snak med vores erfarne rådgivere. Du finder kontaktoplysninger på vores afdeling i Herning her, vores afdeling i Silkeborg her eller på vores afdeling i Horsens her.

Se også vores store udvalg af brugte biler

Du finder et stort udvalg af Audi, BMW, Fiat, Suzuki og mange flere

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur

Beregn byttepris