Maxus erhverv modeloversigt

Maxus-forhandler til erhverv i Horsens, Herning og Silkeborg

Er du på udkig efter det perfekte erhvervskøretøj? Hos Ole Winther Auto finder du et flot udvalg af helt nye Maxus-modeller hos vores afdelinger i Horsens, Herning og Silkeborg. 

Maxus er kendetegnet som en fremadstormende og innovativ bilproducent til både privat og erhverv. Maxus producerer rummelige og praktiske el-varebiler i topklasse. Vælger du en Maxus, er du sikret en varebil med god plads, høj komfort, moderne kvalitetsudstyr samt ekstra lang rækkevidde, så I uden bekymringer kan klare dagens gøremål. El-varebilerne fra Maxus er ikke bare en ombygget diesel- eller benzinbil. Derfor har man sparet hele 200 kg på konstruktionen, hvilket giver rigtig høj nyttelast. 

Ønsker du at høre mere om vores modeller fra Maxus eller ønsker du rådgivning omkring dit næste erhvervskøretøj? Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger til en snak med vores erfarne rådgivere. Du finder kontaktoplysninger på vores afdeling i Herning her, vores afdeling i Silkeborg her eller på vores afdeling i Horsens her.

Se også vores store udvalg af brugte biler

Du finder et stort udvalg af Audi, BMW, Fiat, Suzuki og mange flere

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur

Beregn byttepris