Som bilforhandler er det nemlig ikke nødvendigvis svært at sælge den første bil, men hvis kunderne kommer tilbage for bil nummer to, tre og fire, så har vi gjort noget helt rigtigt.

Søren Haas – salgschef – Ole Winther Auto

DET ER VIGTIGT AT DU FØLER DIG TRYG

Fra du træder ind ad døren i Horsens eller Silkeborg, til den indledende snak og til du, måske, triller afsted i en klargjort bil, er det vigtigt at du føler dig tryg.

Hos Ole Winther Auto har vi solgt biler siden 1973. Vi har set bilforretninger komme og gå, men vi er her endnu. Så hvad er det, vi lægger vægt på her hos os?

Vi er et udpræget familiefirma. Hele Winther-familien er involveret i butikkerne i Silkeborg og Horsens, og det tror vi smitter af på butikken.

Det skal være hyggeligt og behageligt at komme ind i butikken, man skal føle sig godt taget imod og ikke mindst skal man føle sig lyttet til. Helt i øjenhøjde.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

ET SPØRGSMÅL OM TILLID

Hos Ole Winther Auto ved vi godt, at køb af bil er en stor beslutning. Ofte et af de største køb, vi foretager i vores tilværelse. Derfor vil vi gøre vores fremmeste for at hjælpe dig med at træffe den. Vi ser os selv som rådgivere frem for sælgere.

Det betyder, at det vigtigste er, at du føler, du har fået den bedst mulige rådgivning. En rådgivning, der har taget udgangspunkt i din situation og dine ønsker. Så er det faktisk ikke så vigtigt for os, om vi ender med en slutseddel. Det vigtigste er, at du har lyst til at komme igen.

Som bilforhandler er det nemlig ikke nødvendigvis svært at sælge den første bil, men hvis kunderne kommer tilbage for bil nummer to, tre og fire, så har vi gjort noget helt rigtigt. Og heldigvis har vi rigtig mange kunder, der kommer igen. Som kunde handler det om tillid og troværdighed. Så hvis du går herfra med følelsen af, at det er dine behov og ønsker, der har været i fokus, ja – så har vi gjort vores arbejde godt.

HELT I ØJENGØJDE

Det skal være hyggeligt og behageligt at komme ind i butikken, man skal føle sig godt taget imod og ikke mindst skal man føle sig lyttet til. Helt i øjenhøjde

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur

Beregn byttepris