“På værkstedet vil du opleve at vi er både meget smidige og fleksible. Vi tilbyder byens laveste timepris for aut. service. Vi kalder det ganske enkelt jyske værkstedspriser.”

Jan Elkjær – Værkstedschef – Ole Winther Auto

HORSENS, HERNING OG SILKEBORG VÆRKSTED

Hvad er en tandrem og hvorfor skal den udskiftes?

En tandrem er en stor gummiring med takker på indersiden, der sidder inde i din bils motor, hvor den har en utrolig vigtig funktion. Tandremmen sørger for, at de to aksler i bunden og toppen af motoren (også kaldet krumtapakslen og knastakslen) kører i takt. Bliver tandremmen beskadiget eller går i stykker, vil de to aksler komme ud af takt, hvilket kan forårsage stor skade på motoren. Dette skyldes, at motorens stempler og ventiler risikerer at banke ind i hinanden, hvilket blandt andet kan medføre ujævn motorgang og forringet brændstofværdi. Derfor er det en god idé at udskifte tandremmen, før skaden sker.

Hvor ofte skal en tandrem skiftes?

En bil kan typisk køre mellem 60.000 og 120.000 kilometer mellem udskiftning af tandremmen afhængigt af din bils mærke og model. Dog vil tandremmen også nedbrydes med alderen, da den er lavet af gummi. Derfor anbefales det at skifte tandremmen hvert 4-6 år. Du kan altid se specifikke intervaller for udskiftning af tandrem for netop din bil i din bils servicebog.

Forskellen på tandrem og taktkæde
Mange biler er udstyret med en taktkæde eller en knastakselkæde frem for en tandrem. Forskellen på en tandrem og en taktkæde er det materiale, de er lavet af. En taktkæde forventes som udgangspunkt at holde i hele bilens levetid – og derfor finder du ingen intervaller for udskiftning af denne i din bils servicebog. Det hænder dog stadig, at taktkæden bliver beskadiget eller slidt, og derfor skal udskiftes.

Book udskiftning af tandrem hos Ole Winther Auto

Skal din tandrem skiftes, kan du trygt booke en værkstedsaftale hos Ole Winther Auto. Vores dygtige medarbejdere udfører professionel udskiftning af tandrem eller taktkæde på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores værksteder. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Du finder kontaktoplysninger på vores afdeling i Herning her, vores afdeling i Silkeborg her eller på vores afdeling i Horsens her.

Foruden udskiftning af tandrem tilbyder vi også synstjek, aircondition service og hjulskifte- og hjulopbevaring.

OLE WINTHER A/S

Hos Ole Winther Auto har vi værksteder i Horsens, Herning og Silkeborg. Her bliver du altid mødt af veluddannede og engagerede medarbejdere, som løbende opdateres med nyeste viden. 

Vi ved, at tillid og sikkerhed er altafgørende, når du sender din bil på værksted. Hos os er din bil altid i trygge og kompetente hænder.

Tandrem

Ring for pris
  Læs mere

Synstjek

Ring for pris
  Læs mere

Aircondition

Ring for pris
  Læs mere

Hjulskifte og hjulopbevaring

Ring for pris
  Læs mere

Book tid til udskiftning af tandrem

Send en forrspørgelse om udskiftning af tandrem

Vores åbningstider

Silkeborg

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:30 – 12:30

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores kunders arbejdstider.

Horsens

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 12:30

I Horsens sikrer vi, at du som kunde altid kan komme til at tale med en medarbejder, så du ved præcis, hvad der er lavet på din bil, og i detaljer gennemgå din faktura, hvis du har brug for det.

Herning

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores erhvervskunder. Så kontakt os for en aftale

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur