Service af aircondition og klimaanlæg

Horsens, Herning og Silkeborg værksted

Hvad består et aircondition- og klimaanlæg af?

Aircondition er et lukket system, hvori der flyder kølemiddel. Alle anlæg mister det kølemiddel med tiden, hvilket mindsker bilens airconditionevne. Alt efter hvor meget du bruger din bil, anbefaler vi hos Ole Winther Auto, at du får serviceret din aircondition hvert andet år. Hvis du gør meget brug af din bil eller tager på bilferier, anbefaler vi, at du får lavet eftersyn af bilens aircondition en gang om året. På denne måde sikrer du, at din aircondition virker optimalt og undgår dermed dyre reparationsregninger. Udskyder du at få din aircondition serviceret for længe, kan du risikere en betydeligt højere regning for reparation, da mangel på kølemiddel ofte resulterer i overophedning eller mangel på smørelse. Virker din aircondition ikke optimalt, øges risikoen desuden for dannelse af svampesporer og bakterier i anlægget, som du jævnligt vil indånde.

3 tegn på at dit airconditionanlæg ikke virker optimalt:

Har din bil aircondition eller klimaanlæg? Hvad er forskellen?

Både aircondition og klimaanlæg har til formål at nedkøle din bil på varme sommerdage samt affugte bilen i vinterperioden. Begge anlæg er også tjent på samme måde med kølemiddel og skal serviceres som beskrevet ovenover.

Dog er der en væsentlig forskel på de to teknologier. Et airconditionanlæg gør det muligt, at du manuelt kan kontrollere, hvor meget bilen skal køles ned. En aircondition pumper altså ubegrænset mængder af luft ind i bilen. Et klimaanlæg er en videreudvikling af aircondition og indeholder en computer, der automatisk kontrollerer kabinens temperatur. Du indstiller selv hvor mange grader, du ønsker – så sørger klimaanlægget for enten at varme bilen op eller køle den ned til den indstillede temperatur.

Book service af aircondition- og klimaanlæg hos Ole Winther Auto

Er dit anlæg defekt eller sløvt, kan du trygt booke en værkstedsaftale hos Ole Winther Auto. Vores dygtige medarbejdere udfører professionel service af aircondition og klimaanlæg på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores værksteder. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Du finder kontaktoplysninger på vores afdeling i Herning her, vores afdeling i Silkeborg her eller på vores afdeling i Horsens her.

Foruden service af aircondition og klimaanlæg tilbyder vi også synstjek, tandrem og hjulskifte- og hjulopbevaring.

Book aircondition og klimaanlæg service

Silkeborg

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:00 – 16.00
07:00 – 16.00
07:00 – 16.00
07:00 – 16.00
07:30 – 12:30

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores kunders arbejdstider.

Horsens

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 12:30

I Horsens sikrer vi, at du som kunde altid kan komme til at tale med en medarbejder, så du ved præcis, hvad der er lavet på din bil, og i detaljer gennemgå din faktura, hvis du har brug for det.

Herning

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00

Vores værksted i Herning har fleksible åbningstider i forhold til vores erhvervskunder. Så kontakt os for en aftale 

Åbningstider

Ændrede åbningstider i juli

Silkeborg:
Lukket lørdag
Åbent søndag 11-16

Horsens:
Lukket lørdag
Lukket søndag