“På værkstedet vil du opleve at vi er både meget smidige og fleksible. Vi tilbyder byens laveste timepris for aut. service. Vi kalder det ganske enkelt jyske værkstedspriser.”

Jan Elkjær – Værkstedschef – Ole Winther Auto

HORSENS, HERNING OG SILKEBORG VÆRKSTED

Skal din bil til det obligatoriske syn? Vi får mange henvendelser fra bilejere, der gerne vil vide, om deres bil vil kunne bestå syn. Vi foreslår derfor, at du booker et synstjek, så du undgår en dyr fornøjelse med omsyn samt eventuelle reparationer.

I Danmark skal alle biler over 4 år ifølge loven til syn hvert andet år. Synet sikrer, at din bil lever op til sikkerheds- og miljømæssig lovgivning.

På vores værksteder vil vores erfarne og engagerede mekanikere foretage grundigt synstjek af din bil, så du med god samvittighed kan aflevere din bil til syn. Finder vi defekter på din bil, der skal udbedres eller rettes, kontakter vi dig naturligvis med det samme, så vi sammen kan finde en løsning.

Hvad kontrolleres ved syn?

Ved syn kontrolleres køretøjets tekniske stand og for fejl, der påvirker vores sikkerhed og miljø på vejene. Nogle af delene er også relativt nemme at tjekke efter selv.

Ved syn bliver der blandt andet kontrolleret:

Når din bil er til synstjek hos Ole Winther Auto, gennemgår vi bilen grundigt ud fra, hvad der stilles lovmæssige krav til. 

Book synstjek hos Ole Winther Auto

Er din bil blevet indkaldt til det obligatoriske syn, kan du trygt booke et synstjek hos Ole Winther Auto. Vores dygtige medarbejdere udfører professionelt og grundigt synstjek på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores værksteder. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Du finder kontakt oplysninger på vores afdeling i Herning her, vores afdeling i Silkeborg her eller på vores afdeling i Horsens her.

Foruden synstjek tilbyder vi også aircondition service ,tandrem og hjulskifte- og hjulopbevaring.

OLE WINTHER A/S

Hos Ole Winther Auto har vi værksteder i Horsens, Herning og Silkeborg. Her bliver du altid mødt af veluddannede og engagerede medarbejdere, som løbende opdateres med nyeste viden. 

Vi ved, at tillid og sikkerhed er altafgørende, når du sender din bil på værksted. Hos os er din bil altid i trygge og kompetente hænder.

Tandrem

Ring for pris
  Læs mere

Synstjek

Ring for pris
  Læs mere

Aircondition

Ring for pris
  Læs mere

Hjulskifte og hjulopbevaring

Ring for pris
  Læs mere

Book synstjek

Send en forespørgelse om synstjek af bil

Vores åbningstider

Silkeborg

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:30 – 12:30

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores kunders arbejdstider.

Horsens

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 12:30

I Horsens sikrer vi, at du som kunde altid kan komme til at tale med en medarbejder, så du ved præcis, hvad der er lavet på din bil, og i detaljer gennemgå din faktura, hvis du har brug for det.

Herning

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores erhvervskunder. Så kontakt os for en aftale

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur