“På værkstedet vil du opleve at vi er både meget smidige og fleksible. Vi tilbyder byens laveste timepris for aut. service. Vi kalder det ganske enkelt jyske værkstedspriser.”

Jan Elkjær – Værkstedschef – Ole Winther Auto

HORSENS, HERNING OG SILKEBORG VÆRKSTED

Hjulene er bilens eneste element, der har direkte kontakt med vejen. Det er derfor vigtigt, at du har de rigtige dæk monteret – hele året rundt.

Derfor er det afgørende, at du skifter dine dæk hver gang vi går en ny sommer- eller vintersæson i møde. Den gyldne tommelfingerregel er, at du bør skifte til vinterdæk, når temperaturen falder til omkring 7 grader, hvilket regelmæssigt sker omkring efterårsferien. Omvendt bør du skifte til sommerhjul omkring foråret, når temperaturen igen når op på gennemsnitligt 7 grader.

Udover dækskifte ved sommer- og vinterperioder, skal de naturligvis også skiftes, hvis de er beskadiget eller nedslidte. Råder du ikke over det rette værktøj eller ønsker du hjælp til at skifte hjulene på din bil, kan du med fordel booke tid til hjulskifte hos Ole Winther Auto.

Opbevaring af hjul

Hos Ole Winther Auto tilbyder vi foruden hjulskifte også opbevaring af dine hjul, så de bliver bevaret under korrekte og sunde forhold. Selvom det sæsonmæssigt er tid til udskiftning af din bils hjul, kan dækkene oftest gemmes og genbruges til næste sæson. For at sikre længere levetid på dine dæk, er det helt essentielt, at de bliver opbevaret under korrekte forhold, så du undgår, at de bliver møre, skæve eller beskadiget. Hjulene skal gerne opbevares under mørke, tørre og kølige forhold. Derfor er garagen eller haveskuret ofte ikke et optimalt sted til opbevaring.

Book hjulskifte og hjulopbevaring hos Ole Winther Auto

Skal du have skiftet dine hjul? Du kan trygt booke en værkstedsaftale hos Ole Winther Auto. Vores dygtige medarbejdere udfører professionel udskiftning af hjul på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores værksteder. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Du finder kontaktoplysninger på vores afdeling i Herning her, vores afdeling i Silkeborg her eller på vores afdeling i Horsens her.

Foruden hjulskifte tilbyder vi også synstjek, aircondition service og tandrem.

OLE WINTHER A/S

Hos Ole Winther Auto har vi værksteder i Horsens, Herning og Silkeborg. Her bliver du altid mødt af veluddannede og engagerede medarbejdere, som løbende opdateres med nyeste viden. 

Vi ved, at tillid og sikkerhed er altafgørende, når du sender din bil på værksted. Hos os er din bil altid i trygge og kompetente hænder.

Tandrem

Ring for pris
  Læs mere

Synstjek

Ring for pris
  Læs mere

Aircondition

Ring for pris
  Læs mere

Hjulskifte og hjulopbevaring

Ring for pris
  Læs mere

Book hjulskifte og hjulopbevaring

Send en forespørgelse om synstjek af bil

Vores åbningstider

Silkeborg

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:30 – 12:30

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores kunders arbejdstider.

Horsens

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 16:00
07:30 – 12:30

I Horsens sikrer vi, at du som kunde altid kan komme til at tale med en medarbejder, så du ved præcis, hvad der er lavet på din bil, og i detaljer gennemgå din faktura, hvis du har brug for det.

Herning

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00 07:30 – 16:00

Vores værksted i Silkeborg har fleksible åbningstider i forhold til vores erhvervskunder. Så kontakt os for en aftale

Silkeborg · Horsens · Herning

Vi er autoriserede forhandler af

Book prøvetur